Warm welkom voor nieuwe leden

Ziet u ook zoveel nieuwe gezichten tijdens de diensten? Wij worden daar heel enthousiast van! Graag geven wij hen een warm welkom! Ook binnen de Connectgroepen. Drie keer per jaar wordt er een invoegkring gehouden. Per jaar zijn er ongeveer 15 tot 20 mensen, die na de invoegkring graag lid worden van een Connectgroep. Daarnaast komen er ook een aantal mensen via Alpha onze gemeente binnen. Super mooi dat zoveel mooie mensen onze gemeente komen verrijken! Op dit moment is er nog wat ruimte binnen de bestaande Connectgroepen. Zullen we als gemeente ervoor zorgen, dat die ruimte er ook het komende seizoen is?

Zit je al jaren op een connectgroep en lijkt het je leuk om nieuwe gemeenteleden te ontmoeten in een nieuwe groep? Laat het ons weten!
Mis je iets in het huidige aanbod en zou je (samen met iemand) een nieuw initiatief willen starten? Ook dan spreken we je graag!
Heb je een hele fijne connectgroep, die al jaren bij elkaar is? Denk met elkaar eens na over de optie om de groep te splitsen.
We spreken je graag, als je een concreet idee hebt. Maar benader ons ook, als je wel iets wil betekenen, maar nog niet precies weet wat.
Onze contactgegevens zijn in mijn EGE te vinden.

Marc en Jantine Noël

 

Geplaatst op 02-05-2022