Activiteiten van Shekinah

Shekinah organiseert voor de verschillende leeftijdsgroepen een aantal uiteenlopende activiteiten. De meeste van deze activiteiten keren jaarlijks terug. Hieronder is een overzicht te zien van de activiteiten die Shekinah organiseert.

Smallgroups

Wie:

Xplore / Xtreme / Xpand

 

Beschrijving:

Omdat Shekinah zo groot is en uit veel tieners bestaat, vinden we het heel belangrijk om ook samen te komen in kleine groepen, waar je elkaar goed leert kennen, met elkaar kan delen over je geloof en gewoon kan delen over die dingen die je bezighouden. In kleine groepen van 8 tot 11 tieners kom je als smallgroup samen bij smallgroupleiders thuis. Shekinah telt zo’n 11 smallgroups. Check voor de data van de smallgroups de agenda.


Westerhonkavonden
Wie:

Xplore / Xtreme / Xpand

 

Beschrijving:

Een keer in de maand is er een Westerhonkavond. Op deze avonden vinden we het belangrijk dat iedereen gezien wordt, er ruimte is om elkaar te ontmoeten, met elkaar God te aanbidden en het geloof praktisch te maken. Hoe een westerhonkavond er precies uitziet zal elke keer verschillend zijn. Check voor de data van de westerhonkavonden de agenda.

 

Freedomnights
Wie:

Xplore / Xtreme / Xpand

 

Beschrijving

Met elkaar God aanbidden en ontmoeten, dat is wat centraal staat op de freedomnight. De avonden bestaan uit een tijd van worship en een inspirerende spreker die deelt vanuit de Bijbel. We vinden het vooral belangrijk dat er de mogelijkheid is voor jou om God te aanbidden en ontmoeten op je eigen manier. Het is niet een strak geplande avond, maar een tijd om de Heilige Geest te laten werken in en door jou en het team heen. Check voor de data van de freedomnights het jaarrooster.
 

Triade
Wie:

Xtreme / Xpand

 

Beschrijving:

Een triade is een groepje van twee tieners en een triadecoach. De triades hebben als doel om als bemoedigende reflectie te werken op het leven van de jongeren én de coaches. Er is vanuit de jongeren en vanuit Shekinah een diep verlangen om onze harten met elkaar te kunnen delen, om daardoor gezien en gewaardeerd te worden én om daardoor elkaar te kunnen scherpen. Zoals één diamant een andere kan slijpen tot een nog mooiere diamant.
Je zal elke maand met je groepje samenkomen om te bidden en de diepgang met elkaar in te gaan om zo samen met elkaar op te wandelen en er voor elkaar te zijn.

Wil jij ook onderdeel worden van een triade of wil je hier meer informatie over?
Mail dan naar
info@shekinah.nl.


Te gekke activiteiten

Wie:

Xplore / Xtreme / Xpand

Beschrijving

Een aantal keer per jaar organiseert shekinah een leuke activiteiten, waarin je met andere jongeren een hoop lol kan hebben en lekker kan chillen. Die activiteit is elke keer anders, voorbeelden zijn o.a.: bowlen, schaatsen, trampoline springen, zwemmen. Daarnaast organiseert Shekinah jaarlijks een spetterend eindfeest. De activiteiten zijn niet gepland in het jaarrooster, maar worden vooraf bekend gemaakt via social media, de smallgroupleiders en de mededelingen bij de verschillende activiteiten van shekinah.

Xtra-diensten

Wie:

Xplore / Xtreme / Xpand

 

Beschrijving:

Elke maand wordt er een tienerdienst georganiseerd op zondagochtend. Dit vindt plaats in de aula van Groevenbeek. Dit zijn tienersamenkomsten speciaal georganiseerd door jongeren voor jongeren. Deze tienerdiensten staan in het teken van geloofsopbouwend onderwijs, vriendschappen en gezelligheid.
Een ochtend waarin God centraal staat en we Hem willen aanbidden met muziek en door naar Zijn Woord te luisteren. Xtra-diensten zijn voor iedereen, dus neem gerust je vrienden mee naar deze ochtenden! We starten om 10.00 in de kunstaula van Groevenbeek. Check voor de data van alle Xtra-diensten het jaarrooster.

Weekenden

Wie:

Xplore / Xtreme / Xpand

 

Beschrijving:

Voor zowel Xplore als Xtreme/ Xpand is er één keer per jaar een te gek weekend met veel leuke activiteiten, bijbels onderwijs van inspirerende gastsprekers, gave aanbidding en natuurlijk geweldig veel lol. 

Zendingsreizen

Wie:

Xtreme / Xpand


Beschrijving:

Regelmatig maken we met Shekinah ook reizen voor de oudste groepen. We zijn de afgelopen jaren naar Albanië (2004), Brazilië (2005) Zwitserland (2006) Roemenië (2009), Oekraïne(2010), Oeganda (2012), Oost-Duitsland (2014) en Schotland (2017) geweest.